Vem sa att rött och rosa inte går att kombinera

I fredags var jag förbi Svenskt Tenn på Strandvägen för att köpa några saker till ett projekt, passade samtidigt på att titta på deras höstutställning som jag inte hunnit titta på ännu. 
Jisses vilken helt underbara chock av färg. Och jag bara undrar vem som sa att rött inte passar med rosa och att rosa inte passar med gult, och att oranget inte passar med rött, ja inte var det jag i alla fall. För det här är färgkombinationer som jag är ganska svag för. Okey, jag använder inte färgerna så där jätteofta i mina projekt eller hemma hos mig själv. Även Om jag både haft en hallar i ungefär både den gula och den orangea färgen som väggarna i utställningen. Jag ganska neutral och beige i mitt färgval, men som sagt jag älskar ändå de här kombinationerna, kan bli väldigt elegant och spännande.
Vill du ha en riktig inredningsfärgboost så får du inte missa den här utställningen som håller på fram till 28 oktober. Helt underbar!
 
Ha en härlig måndag!
 
Publicerat i INREDNINGSINSPIRATION
Taggar: Annette Eriksson / Dina Rum Stockholm / Färg / Färgsättning / Inredare / Inrednig / Inredningdesigner / Inredningsdetaljer / Inspiration / Svenskt Tenn / Våga mer i inredningen