I press

För en tid sen så var jag på en visning av Designtorgets alla nyheter. Tänkte att jag skulle visa en av dessa, blompressen Ängsfälla. Även om jag inte håller på med blompressning längre, minns att när jag var barn så pressades det en hel del både hemma och i skolan.
Men som sagt inte nu mera. Men blev lite sug en på att börja när jag såg den fina blompressen Ängsfälla. Ja som du ser på bilden av blomfällan så lägger man växter mellan akrylglasskivorna och pressar sen växterna genom att skruva åt mässingsbeslagen. Superfin bara som en inredningsdetalj, eller hur. Design Elin Holmberg, pris 480 kronor och upplagan är begränsad finns fram till 31/12.
Såg också deras tunna, tunna fina te/kaffekopp, Mini, som inte är ny men lika fin för det. Design Caroline Fredriksson, 295 kronor.
 
Ha en fin onsdag!
Taggar: Annette Eriksson, Design, Designtorget, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningsdesigner, Inredningsdetalj, Inredningshjälp, Inspiration, Kaffekopp, Nyheter2018, Tekopp;

Kommentarer :

#1: Christina Eriksson

Hej,
Skulle vilja beställa den underbart fina blompress, Ängsfälla.
Vet du om det finns möjlighet till det?

Tack på förhand och God Jul!
Hälsningar
Christina Eriksson

skriven
#2: Annette

Hej Christina, visst är Ängsfälla fin. Jag ser att den är tillfälligt slut på Designtorget online shop nu, men finns kanske i någon av deras butiker. Föreslår att du ringer Designtorget och hör med dem.
Önskar dig en fin och god jul!

Bästa hälsningar
Annette

skriven

Kommentera inlägget här :