Drömmen om en utsikt över vatten

Jag är en riktig stadsbo. Jag har bott inne i Stockholm, Östermalm, så gott som hela mitt liv, förutom mina uppväxtår i Täby och 3 år med utlandsarbete i Portugal, Frankrike och Italien.
Och det är inte ofta jag får en längtan till att flytta utanför stan heller om jag ska vara helt ärlig, trivs bra med allt omkring mig. Men, det finns något som får mig att längta en bit utanför stan, det är en skön terrass med utsikt över vatten. 
Nu såg jag ett riktigt snyggt projekt i Nacka, och därifrån är det ju verkligen inte långt in till stadspulsen, med både en skön takterrass med utsikt över Stockholms inlopp och med en riktigt snygg design på husen. 
Projektet heter Terrassen Norra Skuru och består av ett radhus projekt med hus på runt 170 kvm. Riktigt snyggt tycker jag och med en underbar utsikt. Säljs genom Alexander White
 
Taggar: Annette Eriksson, Arkitektur, Design, Dina Rum Stockholm, Inredning, Inredningsdesigner, Inredningshjälp, Inredningsprojekt, Inspiration, Nacka, Nyproduktion, Terrass, Utsikt;

Kommentera inlägget här :