Frukost med basilika

Nej, jag är absolut ingen mästerkock, men gillar god och framförallt enkel matlagning. Jag föredrar det gröna och nyttiga framför halvfabrikat, söta och det mindre nyttiga, helt enkelt för jag mår så mycket bättre av bra mat. 
Så mycket grönt och en del fisk/skaldjur, men kött/fågel har jag inte ätit på 21 år så det kommer du inte att hitta här.
Eftersom jag fått önskemål om att jag ska lägga upp ett och annat av mina superenkla recept. Så håll till godo med en inredningsdesigners enkla goda matlagning på söndagar här på bloggen.
Tänk att små gröna blad kan göra så mycket åt så mycket. Just nu är jag väldigt förtjust i att slänga på några basilikablad på frukostfilen. Förutom fil och basilikablad har jag också min egengjorda Granola, se receptet HÄR, och jordgubbar. Testa vet jag, blir väldigt fräscht och gott!
 
Trevlig söndag!
Publicerat i MATNYTTIGT
Taggar: Annette Eriksson / Basilika / Dina Rum Stockholm / Enkel matlagning / Fil / Frukost / Granola / Hemmagjord granola / Inredning / Inredningsdesigner i köket / Jordgubbar / Matlagning / Matnyttigt