Matnyttigt - Sommarsallad

Nej, jag är absolut ingen mästerkock, men gillar god och framförallt enkel matlagning. Jag föredrar det gröna och nyttiga framför halvfabrikat, söta och det mindre nyttiga, helt enkelt för jag mår så mycket bättre av bra mat. 
Så mycket grönt och en del fisk/skaldjur, men kött/fågel har jag inte ätit på 21 år så det kommer du inte att hitta här.
Eftersom jag fått önskemål om att jag ska lägga upp ett och annat av mina superenkla recept. Så håll till godo med en inredningsdesigners enkla goda matlagning på söndagar här på bloggen.
På sommaren äts det sallader vill jag lova. Så nya enkla salladsförslag är alltid välkomna hos mig. Kanske hos dig också, så här kommer ett. Som vanligt superenkelt, det jobbiga med det här är väl att gå och handla :) Du gör så här:
 
Blanda ruccola, delade små plommontomater, skivade färska champinjoner med riven mozzarella, ja, jag delar mozzarellan genom att riva den helt enkelt.
Dra några varv med pepparkvarnen över, strö över lite flingsalt och till sist ringla över lite olivolja och balsamvinäger. Ibland, eller ganska ofta, strör jag också över min goda fröblandning, som passar så bra till sallader, hur du gör den ser du HÄR.
Klart och färdigt att äta, smaklig måltid!
Publicerat i MATNYTTIGT
Taggar: Annette Eriksson / Champinjoner / Dina Rum Stockholm / Enkel matlagning / Inredning / Inredningsdesigner i köket / Matnyttigt / Maträtt / Mozzarella / Plommontomater / Ruccola / Vegetariskmatlagning / Veggo