Detaljrikt

Hur är du, en som bläddrar igenom Hemnet och mäklarnas sidor var och varannan dag, eller mera sällan. Jag tillhör den senare kategorin, ja helt enkelt för att jag inte har tid.
Men någon gång i halvåret lägger jag en, två timmar och plöjer igenom, som igår. Överraskande många fina objekt för att vara sista veckan innan lugnet. Ja, för vad jag förstår så dör marknaden vid midsommar för att sen ta fart igen i mitten av augusti. Men som sagt nu fanns det ett och annat objekt att grotta ner sig i, och visst har priserna gått ner en del!?
Men slående tycker jag att den grå färgen på väggarna var, men hallå, hur många gråa väggar finns det! Jag kan nog tycka att en fin våning blir väldigt tråkig med bara gråa väggar, fram för bättre fantasi säger jag! Vitt och fräsch verkar nu ha gått till grått och dystert.
Men, jag såg också några fina objekt, ett var den här detaljrika våningen.
Är du liksom jag såld på fina detaljer från slutet av 1800-talet, och dessutom ute efter en våning i Stockholm med just de här fina detaljerna, så såg jag en fin, hos Ekenstam. En som var nedlusad av alla de finaste originaldetaljer, så som bröstpaneler, stuckaturer, härlig takhöjd, pardörrar, vackra golv, fönster, serveringsgångar och kakelugnar. Vackert!
Trevlig onsdag!
Publicerat i INREDNINGSINSPIRATION
Taggar: Annette Eriksson / Detaljer / Dina Rum Stockholm / Inredning / Inredningdesigner / Inredningsdetaljer / Inredningshjälp / Inredningsidéer / Inredningsprojekt / Inspiration / Tillsalu / Våning
#1 / / emma:

oj vad fint!

Svar: Eller hur, kan flytta in direkt! :)
Annette