Formex - vad såg jag

Igår var jag ute på Formexmässan hela dagen. Mässan med framför allt inredningsdetaljer, ja massor av inredningsdetaljer. 
Ingen mässa som brukar vara en aha upplevelse, men om jag ska säga något som jag tyckte mig se mera av än vanligt så var det, rotting/bambu och influenser från Asien. Ja det såg jag massor av. Men också 80-tal.
Jag tog en massa bilder och gör så att jag lägger upp en del här. Om du undrar över något speciellt så hojta till så försöker jag hjälpa dig så gott jag kan.
 
Ha en skön torsdagskväll!
 
Som sagt massor av rotting, bambu och Asien
Hade jag en liten prinsessa eller prins så hade jag stoppat ner hen här
Mina följeslagare under dagen, Johanna och Ann-Catherine
Hos Nicolas Vahé stod vi ett bra tag, smakade oss igen en massa godsaker. Ser du deras produkter, smaka! De har allt ifrån senap, till godis till nötter och massa mer, i spännande smaker och blandningar.
Hej 80-tal
Agneta Törnqvist gör vackra maffiga ljuskronor, för innomhus eller utomhus!
Den här lampan fastnade jag för, men det var rekvisita. Ibland ser jag såna här underbara gamla lampor på auktionssajterna eller auktionshusen, men inte billiga...men så vansinnigt snygga!
Publicerat i INREDNINGSINSPIRATION
Taggar: Annette Eriksson / Dina Rum Stockholm / Formex / Inredning. / Inredningsdesigner / Inredningsdetalj / Inspiration / Mässa