Nytt år, nya projekt och det växer och frodas här hemma

Hej på er, jag hoppas året har börjat bra! Visst känns det nytt och fräscht med ett sprillans nytt år! 
 
Hoppas också att du hunnit skriva ner dina mål och gjort din plan inför 2018, annars är det hög tid nu!
Min plan är klar och det är bara att börja på att arbeta utefter den nu.
 
Vad det gäller bloggen så tänkte jag köra på ungefär som förra året, men ett och annat inlägg om skönhet/hälsa/välmående kommer att dyka upp, för jag lägger ner min skönhetsblogg annettesbeutybox, svårt att hinna med allt. Bara att skrolla förbi om du inte gillar den typen av inlägg! 
Mattnyttigt finns kvar. Ja, ett och annat enkelt recept kommer jag fortsätta att lägga upp emellanåt, för de inläggen får jag bra feedback på, ni gillar god enkel mat tydligen. 
Men den här bloggen är en inredningsblogg och kommer fortfarande att  ha den stora tyngden på inredning, så inget nytt där. Men du kommer kanske att uppfatta bloggen lite vidare, och det kan väl aldrig vara fel.
Kanske att du också har något önskemål på vad du vill se mera av här inne. Shout, älskar när du hör av dig, ja, för lite engagemang skadar aldrig :)
 
På måndag drar mitt jobbår igång för fullt, med uppstart av ett nytt stort spännande inredningsprojekt, sista fixet inför en fotografering av ett stylingjobb på onsdag, planering av januaris och februaris kommande stylingjobb. Samtidigt som mäss-, visnings- och mingelsäsongen så smått drar igång i inredningsbranschen. Full rulle med andra ord, kul!
 
På tal om nytt och fräscht, och när allt tar en början. Hur går det med dina ekollon, för du plockade väl några i höstas. Det vet ni att jag gjorde, se HÄR, och titta så fint de kommit upp! Ger mig en skön föraning till våren. 
 
Ha en fin fredag, och en lat och skön helg, för på måndag drar det igår ordentligt, i alla fall för mig! Stor kram!
 
Publicerat i STYLINGTRICK
Taggar: Ekollon / Gro / Inredning. / Inredningsdesigner / Inredningsdetalj / Inredningsprojekt / Inspiration / Styling / Växter