Stockholm Design Week 2018, dag 3

Dag 3, var tog dag 2 vägen kanske du tänker. Jag får återkomma till dag 2, dagen då jag var ute på mässan hela dagen. Nu kör jag halva dag 3.
 
Började dagen med en kylslagen promenad ut på Skeppsholmen och Ikeas pressfrukost där ute. Där presenterades Ikeas nya produktserie Industriell, design Piet Hein Eek, säljstart 6 april. Samt prat om hållbar konsumtion och hur Ikea försöker inspirerar sina kunder att leva hållbara liv. Nya tider som kräver nya sätt att leva och nya tankegångar, stora utmaningar framöver för oss alla.
Sen var det bara att småspringa till nästa visning som var på Scenkonstmuseet, Sibyllegatan 2. Där presenterades DUX i ett stort utrymma på 250 kvm, inrett av inredaren och stylisten Lotta Agaton.
Fint och behagligt, inrett i en vackra lokal som bara den talar för sig själv, med Dux både nyare och äldre möbelikoner.
Sen var det bara att springa vidare till Norra Bantorget och Dansens hus. Du som känner till Stockholm vet att det är en bit att ta sig emellan alla de här platserna och visningar, och har man bara sådär en 10-15 min på sig så förstår ni att det är svårt att komma i tid. Men väl framme på Dansens Hus så visade Ekens sängar en ny serie med sängar som bestod av en helhet. Ja, sängen köps med både gavel, sängbord mm. Smart om man inte gillar/kan få ihop det hela på ett snyggt sätt själv. Men själv vill jag plocka ihop allt själv för att stilsmässigt få en helhet till mitt hem, eller till mina kunder.

Nu är jag sen, jättesen! Ska byta om innan det är dags att bege mig till Norska Ambassaden för visning och cocktail, och sen vidare ut på stan. Vi hörs imorgon! Kram!

 
 
Publicerat i INREDNINGSINSPIRATION
Taggar: DUX / Dina Rum Stockholm / Ekens sängar / Ikea / Inredning. / Inredningsdesigner / Inredningshjälp / Inredningsprojekt / Inspiration / Nyheter2018 / Pressvisning / SDW2018