Hur tar du dig igenom den här perioden

Ja, har du några knep för att övervinna januari-mars? För mig har, så länge jag minns, januari till mars varit mina hatmånader. Hat är kanske ett lite väl starkt ord, men jag gillar sjutton inte den här perioden. Har inte haft någon inspiration till att blogga heller, som du kanske märkt, lite tyst här inne. Men det innebär inte att jag inte jobbar, har fullt upp med diverse projekt.
Men nu är det bara att kämpa i ca en månad till, det kommer att gå bra, säger jag som i grunden är en glad och positiv person, trots mina mindre glada tillrop här.
Får hitta på roliga utflykter och saker så mycket det går. Som i helgen då besökte jag Västerås, ingen världsmetropol direkt men hälsade på vänner där, och passade på att titta lite närmare på The Steam Hotel, fin skybar och en skön stämning. Lagom dagsutflykt från Stockholm är det också.
Ett skönt och härligt sett att fördriva den här mindre omfamnade perioden är annars att gå på snygga Gym och Spa anläggningar t ex. The Steam har för övrigt en Spaanläggning också, som jag inte besökte, men den ska vara fin.
Annars så menar jag riktigt lyxiga och fina anläggningar. Inte som mitt Sats gym som jag harvar mig upp till klockan 6.30 varje måndag, onsdag och fredag. Vet att det låter tidigt, men jag har haft de här träningsvanorna i säkert 15 år nu, så jag går nästan dit i sömnen..hihihi.
 
Men nu tilll yxiga Spa och Gym anläggningar, för jag såg det här superfina. Vet, ligger lite långt bort, ligger i Milano, men ändå, och en Milano resa piggar ju alltid upp.
Det är det nyöppnade exklusiva Ceresio 7 Gym & Spa i Milano som kombinerar fitness, hälsa och skönhet på högsta nivå som jag pratar om. Vid sidan av ett ultramodernt gym, har de även ett exklusivt wellness- och spaområde, designat och inrett i samarbete med Dornbracht, som jag tycker gör så mycket lyxigt och fint.
Spat ligger på bottenvåningen av den berömda byggnaden Ceresio 7 i Milano, känd för sin takbar. Modemärket Dsquared2 har sitt huvudkontor här och grundarna Dean och Dan Caten gav uppdraget till arkitekter från Storage Associati att utveckla och designa det nya Ceresio 7 Gym & Spa
Dornbracht har en himla massa sköna badrumsprodukter, och supersnygga. Hos Ceresio 7 den svarta duschen Sensory Sky vid sidan av poolen t ex erbjuder olika regnstrålar, dimma, ljus och doft kompletterar varandra i en komplex koreografi som inspirerats av vädret och naturens växlingar, hur härligt låter inte det! Supersnyggt ställe!
 
Spaanläggning i helgen eller inte så önskar jag dig en riktigt fin helg, kram!
Publicerat i INREDNINGSINSPIRATION
Taggar: Annette Eriksson / Bad / Dina Rum Stockholm / Hälsa / Inredning / Inredningsdesigner / Inredningshjälp / Inspiration / Milano / Skönhet / Spa / Spa&gym