Ändra med små medel - Före och efter

Idag tänker jag visa hur enkelt det kan vara att gå från en trist och medioker inredning till en ypperlig och ombonad, Det är verkligen inte svårt, säger jag som är utbildad inredningsdesigner och jobbat med det i 20 år, ja,ja men här tänker jag i alla fall visa er hur ni ska tänka.
Först ett vardagsrum som såg minst sagt mediokert ut från början, men inte ett helt ovanligt utseende kan jag säg som sett ett och annat.
Ser ni så fint det kan bli med framför allt uttänkta detaljer, matta, belysning, textilier. För som du ser så är soffan, soffbordet och sidobordet detsamma, inget nyköp där. Utan det är detaljerna som fokus ligger på, detaljer och textilier.
Ja, att få till den där skönare känslan i ett rum handlar mycket om att applicera detaljer och textilier, och så klart en och annan liten blomma så det blir lite levanda i inredningen också.
Samma sak med sovrummet. Fina sängkläder är superviktigt om du frågar mig. Liksom fina kuddar och plädar som klär din säng så den känns både fin och inbjudande.
Här har man förutom utvalda fina detaljer och textilier också målat om rummet. Att måla om eller att tapetsera om ett rum ger verkligen en stor förändring och är kanske den bästa quick fixen. Mesa inte för mycket utan våga att välja en spännande och fint mönstrad tapet eller en färg som syns, så  blir rummet ett helt annat, jag lovar. 
Ja, hoppas du fick lite inspiration och kastar dig över din inredning nu, ja, om du känner att det behövs vill säga. Lycka till!
Men känner du fortfarande att du inte riktigt kommer att klara av det hela, så kan du anlita mig och vi kan tillsammans skapa det hem som idag mest är en dröm. Ja, förverkliga dina drömmar!
 
Tisdag och för mig innebär det studioarbete hela dagen, har en stor inredningsfotografering i morgon, så idag måste tapeter upp på väggarna och alla möbler och detaljer på plats. Tackar som frågar, men visst, både slitigt och roligt.
 
En härlig tisdag önskar jag dig!
 
Bilder från HÄR
Taggar: Annette Eriksson, Detaljer, Dina Rum Stockholm, Före och efter, Förändring, Inredning, Inredningsdesigner, Inspiration, Sovrum, Textilier, Vardagsrum;

Kommentera inlägget här :