Nytt soffbord

I förra veckan var jag på pressfrukost och visning av Svenskt Tenns nya utställning, med nyheter och nylanseringar. 
Nyheter som en ny soffa, flera lampor och två bord.
Ett soffbord med namnet Nizza, ritat av arkitekten Per Öberg, fastnade jag lite extra för. Snyggt bord! Per Öberg som förövrigt också har ritat ett av mina andra favoritsoffbord hos Svenskt Tenn, Soffbord Per Öberg i svart järn.
Det nya soffbordet Nizza har utdragbara brickor och är i glas för fin display.
Till bordet kan man beställa iläggsskivor till de utdragbara brickorna, i läder eller spegelglas, och på det sättet sätta sin egen prägel på bordet.
Bordet och de andra nyheterna, lika fina de förövrigt, finns uppställda och samlade i utställningen fram till 16 september, missa inte!
 
Snart dags för en annan visning av nyheter. För snart ska jag iväg och titta på Ikeas serie Föremål som jag skrev om HÄR. De har mingel och visning på Auktionsverket om någon timme, ska bli så spännande att se, innan jag går iväg till Studio Sankt Pauls invigning av nya lokaler på Östermalm.
Här några av de övriga nyheterna
 
Publicerat i INREDNINGSINSPIRATION
Taggar: Annette Eriksson / Belysning / Dina Rum Stockholm / Inrednig / Inredningsdesigner / Inredningshjälp / Inredningsidéer / Inredningsprojekt / Inspiration / Nyheter / Nyheter2018 / Pressfrukost / Sidobord / Soffa / Soffbord / Svenskt Tenn