Lätt och fräsch frukost, eller varför inte lunch

Nej, jag är absolut ingen mästerkock, men gillar god och framförallt enkel matlagning. Jag föredrar det gröna och nyttiga framför halvfabrikat, söta och det mindre nyttiga, helt enkelt för jag mår så mycket bättre av bra mat. 
Så mycket grönt och en del fisk/skaldjur, men kött/fågel har jag inte ätit på 21 år så det kommer du inte att hitta här.
Eftersom jag fått önskemål om att jag ska lägga upp ett och annat av mina superenkla recept. Så håll till godo med en inredningsdesigners enkla goda matlagning på söndagar här på bloggen.
Jag gillar grapefrukt men kan tycka att det är lite meckigt att äta en halva med sked. Men man kan ju äta dem på annat sätt än rakt upp och ner med en sked. Som den här goda varianten.
 
Du behöver:
1 Grapefrukt
Färska myntablad
1-2 tsk Sesamfrön
 
Skär bort skalet på grapefrukten, så hinnorna och det vita försvinner, skär sen ner i mindre bitar. Skär ner ca 7-8 myntablad, eller så många du vill, och strö över grapefrukten tillsammans med sesamfrön. Lägg upp på en fint tallrik, klart!
Supergott och fräscht, och ja, mycket enklare kan det väl inte bli.
Ha nu en riktigt härlig söndag! 
Publicerat i MATNYTTIGT
Taggar: Annette Eriksson / Dina Rum Stockholm / Enkel matlagning / Frukost / Grapefrukt / Inredningsdesigner / Inredningsdesigner i köket / Inspiration / Kök / Lunch / Matlagning / Matnyttigt / Mynta / Sesamfrön