Från vardag till fest

Kommer ni ihåg att jag visade ett snyggt runt bord som jag sett på Clarion Hotel Sign i slutet av förra året, HÄR skrev jag om det. Ett snyggt och smart bord som kunde växa. En del av er hörde av sig och var intresserade av ett liknande bord, jag föreslog att vända sig till en möbelsnickare. Men nu har jag sett ett bord som har den där smarta lösningen att sätta på skivor runt bordet för att få det att växa.
Det här bordet är i betong/trä, det på Clarion Sign var av sten/trä, och det kan växa från diameter 120 cm med plats för 6 personer till diameter 170 cm med plats för 10 personer, inte illa. Ett borde som lätt går från vardag till fest med andra ord.
Bordet kommer från danska Eberhart Furniture, men jag såg det butiken hos DIS Inredning. Bordet heter Hector och finns i svart oljad ek/svart betongskiva eller i ljus ek/ljus betongskiva.
 
Ha en fin vårkväll, kram!
 
Publicerat i INREDNINGSINSPIRATION
Taggar: Annette Eriksson / Bord. / Dina Rum Stockholm / Extraplats / Formbart / Inredning / Inredningsdesigner / Inredningsprojekt / Inspiration / Kök / Matplats / Matsal