Gårdagen en julig dag

Igår morse startade jag dagen med en rask promenad till Vasastan och Ellos Homes julpressvisning.

Det var trångt, varmt och mysigt, som det väl ofta är på julen. Förutom att de visade nyheter så var såklart granen klädd. Vi fick smaksätta vår egna glögg, hur min smakar får jag återkomma till, mingla och äta en julig frukost. Jag julade runt med bl a bästa Johanna, Joelhome, och Helena, helenalyth, eller pysseldrottningen som jag kallar henne.

 

När jag kom var lägenheten, där visningen hölls, fullsmetad av besökare så det var lite svårt att se alla nyheter. Men såg en matta som jag tycker var riktigt fin. Egentligen inte något nytt/udda med den, nej det finns många liknande på marknaden. Men det var en liten detalj som fångade min uppmärksamhet, och gjorde den här matta lite annorlunda, två röda kanter. För visst gjorde den här detaljen liksom hela mattan.

Efter den här mysiga frukosten var tanken att gå hem och jobba. Men det blir inte alltid som man tänkt sig, eller hur. Utan jag som gjorde sällskap med Johanna tänket passa på att visa henne det nya kaffet/konditoriet Mr Cake. Det låg liksom på hemvägen. Men så blev det inte så att vi bara passerade, utan vi gick in och fika, häpp! Ja, ja, det är väl inte hela världen med två långfika på en tisdag. Mr Cake är i alla fall Roy Fares och Mattias Ljungbergs nya café på Östermalm, Rådmansgatan 12, gamla arkitekturskolan. Och jisses så mycket gott det finns där. Jag höll mig och tog endast en kaffe, medan andra tog lite mera…

 

Ja sen då, då var jag nästan hemma, och dags att jobba. Ha en fin onsdag!

Publicerat i INREDNINGSINSPIRATION
Taggar: Bakverk / Inredning. / Inspiration. / Jul.