Besök på Clarion Hotel Sign

Sponsrat inlägg i samarbete med Clarion Hotel Sign

I helgen har jag besökt Clarion Hotel Sign, i samband med Designbloggarna konferens. En konferens som till största delen höll på just Clarion Hotel Sign vid Norra Bantorget i Stockholm.

Clarion Hotel Sign invigdes 2008 och är ett av Stockholms största, om inte störst fortfarande. Ja det byggs så mycket hotell i stan för tillfället så jag har inte koll på det där med antal bäddar på hotellen.

Delar av hotellet har precis genomgått renoveringar, och nu står även rummen på tur. Temat är klassisk Skandinavisk design. Och i de allmänna utrymmena ser man många välkända skandinaviska klassiker.

Jag kan ju tycka att så här stora hotell aldrig kan uppnå den där personliga och härliga känslan som ett lite mindre hotell kan göra. Men det som det här hotellet verkligen kan slå sig på bröstet för, är utsikten. Jag är medveten om att många inte alls förstår mig. Men jag tycker att det ger en härlig puls till hotellet med den coola utsikten över Centralens spår och Klara sjö åt ena hållet, och en lite lummigare stadsvy åt andra hållet, Norra Bantorget.

 

Redan onsdag, häpp!, ha en fin sådan, kram!

Taggar: Annette Eriksson, Dina Rum Stockholm, Hotell., Inredning, Inredningsdesigner, Stockholm;

Kommentera inlägget här :