Kuddkrig

Visst kan man ha kuddkrig med kuddar, men bäst passar dom som fina inredningsdetaljer.
Själv så syr jag så gott som alltid upp mina egna kuddar och mina kunders kuddar i mina inredningsprojekt. För vill du ha en perfekt och färgstämd inredning är det så mycket lättare att få till den genom att köpa tyger som passar inredningen.
Du får rätt nyanser, och mönster som passar perfekt. Jag har ju fördelen att kunna handla direkt från alla tygagenturer, det är där du hittar alla vackra tyger som du sällan ser i butik.Visst, många tyger ligger på 1 000-2 000 kronor metern, men du får lätt ut 2 kuddar per meter, och kan arbeta med ytterligare detaljer som franskanter och tjäder. Ja jisses så mycket fina tyger och detaljer det finns, och det är verkligen det små detaljerna som gör hela inredningen! 
Men visst finns det färdigsydda kuddar i butik också som kanske passar in hos dig. Svart/vita och grå brukar det ju inte vara några problem med, knepigare är det med mönster och färgernas nyanser.
 
Här är i alla fall en ifrån Littlephant i gråtoner som jag tycker är riktigt fin, och taxen gör nog så jag fastnade lite extra för bilden och kudden, söt!
 
Svenskt Tenn har också några som jag gillar och som sticker ute lite med sina budskap, fin att slänga in bland
dina övriga kuddar som ett litet utroppstecken. 
 
Trevlig onsdag, och lycka till med kuddarna, behöver du hjälp får du höra av dig!
Svenskt Tenns kuddar med text, A thing Of Beauty...
 
Publicerat i INREDNINGSINSPIRATION
Taggar: Detaljer / Inredning. / Inredningsdesigner / Inredningsdetaljer / Inredningsprojekt / Inspiration / Kudde